De meeste mensen eten overdag een aantal boterhammen. Opzich niks mis mee, als het maar wel speltbrood is maar dat terzijde, maar dan moet je er wel gezond broodbeleg op doen. In dit artikel bespreken we de verschillende soorten broodbeleg die je kan smeren op je boterham. Hierbij is rekening mee gehouden dat je aan het afvallen bent of in ieder geval rekening houdt met je gewicht. Wanneer je een mooi gewicht hebt ga je leuker door het leven. Je lichaam zit je niet in de weg en daarnaast ben je gezonder waardoor je hoogstwaarschijnlijk ouder wordt. Nu wil ik dit artikel niet te zwaar maken maar wat ik wel wil meegeven is dat gezond leven een belangrijk onderdeel moet zijn van je leven.

Mager broodbeleg is ook lekker

Wat een aanrader is om op je brood te doen is kipfilet. Deze vleessoort is ten eerste mager en daarnaast ook nog is erg lekker. Kippenvlees is sowieso mager vlees en bevat erg weinig vet. Wordt kipfilet je op een gegeven moment te saai? Kies er dan voor om ook is een keertje wat sla of een komkommertje tussen te doen. Mager broodbeleg wordt op deze manier erg lekker en het is ook nog is gezond.

Wanneer je er allerlei groentes (denk aan sla, komkommer, tomaat etc) dan wordt het een zeer gezonde boterham. Speltbrood eet je toch elke dag en bevat wat calorien maar door het mager broodbeleg blijft het beperkt. Dit is dan ook een super combinatie!

Mager broodbeleg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *